Érdemes tudnunk, hogy a Norvégia még európai viszonylatban is drága országnak számít. A horgásztanyák közelében általában található üzlet, vagy étterem, a házak teljesen felszerelt konyhával rendelkeznek. Minden tanyán van lehetőségünk a kifogott halakat megpucolni, illetve kívánság szerint elkészíteni. Tudnunk kell, hogy egy átlagos napi fogás is akár 100 kg felett lehet, így bőven jut a vacsoraasztalra is a halból. A környéken általában mindíg található halfeldolgozó, ahol a fogyasztáson felül fogott halat leadhatjuk, itt kérésre elkészítik, és becsomagolják nekünk a túra végére szigetelő csomagolásba, így a repülőn haza is vihetünk akár 15 kg jó minőségű tengeri halhúst is! Az alkoholok árusítása Svédországhoz hasonlóan itt is korlátozás alá esik, csak speciális üzletekben vásárolhatóak. Amennyiben autót bérlünk, jóval nagyobb mozgástérrel rendelkezünk a vásárlás tekintetében is.
Mi mennyibe kerül ?
2009.12.30. 10:19 Fishman
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://angler.blog.hu/api/trackback/id/tr966121575
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
